Leven met hart en ziel

In deze workshop onderzoek je hoe ´leven met hart en ziel´ er voor jou uit ziet, wat dit voor jou inhoudt. Als je leeft met hart en ziel, ervaar je je leven als zinvol en inspirerend, op een manier die het beste bij je ‘ware aard’ past.

Centraal daarbij staat je unieke talent. Dit breng je in beeld door het combineren van de kwaliteiten die deel uitmaken van vier invalshoeken (zie onderstaand schema) en de daarbij behorende vragen te beantwoorden:

  • Aangeleerd gedrag: welke kwaliteiten helpen jou om je aan te passen aan je omgeving, om een plek in de wereld te veroveren?
  • Natuurlijk talent: wat gaat jou van nature gemakkelijk af?
  • Bezieling: op welk terrein blink jij echt uit en heb je een sterke innerlijke motivatie? Wat doe je daar nu mee? Wat kun je er nog meer mee doen?
  • Levensmissie: hoe kun jij vernieuwend blijven voor jezelf en anderen? Om welke (latente) kwaliteiten gaat het daarbij?

Bezielingsprofiel

In deze workshop werken we o.a. op basis van informatie uit je Bezielingsprofiel (8 pagina´s). Dit is gebaseerd op je geboortehoroscoop. Daarvoor hebben we je geboortegegevens nodig (datum, tijd en plaats).

De workshop wordt geleid door Wilma Arts en Peter Gerrickens. Zij leveren ieder vanuit een eigen specialisme, een bijdrage aan deze dag: Wilma als begeleider van mensen die op zoek zijn naar hun ware aard en Peter als deskundige op het gebied van kwaliteiten en bezieling.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 24 maart 2018
Tijdstip: 10.00 – 16.30 uur
Locatie:  Klooster Beukenhof Biezenmortel
Kosten: € 159,- inclusief lunch

 

Inschrijfformulier Leven met Hart & Ziel

Inschrijfformulier Leven met Hart & Ziel

Captcha