TRAINING

Agenda

Geen agenda met Ibiza-reizen, bezinningsweekenden of workshops? Nee, maar er zijn wél volop nieuwe plannen. Ik praat je dus graag even bij.

Op dit moment ben ik druk bezig om mijn master Educational Needs af te ronden. Ik richt me speciaal op Begeleiden & Leiderschap, twee richtingen die mij op het lijf geschreven zijn. Deze studie biedt mij verdieping en nieuwe inzichten – en die ga ik straks gebruiken om mijn eigen programma’s te ontwikkelen die met deze thematiek te maken hebben. In 2020 kun je dan ook een nieuw aanbod verwachten waarin persoonlijke ontwikkeling en begeleiding centraal staan.

Voor iedereen die de Ibiza-reizen gemist heeft: ook die gaan in 2020 weer van start. Nog even inspirerend als voorheen, maar wél met een nieuw thema: we gaan aan de slag met persoonlijk leiderschap. Zodra de data bekend zijn, vind je ze hier.

Ondertussen houd ik me als procesbegeleider bezig met onderwijsvernieuwing binnen het MBO. Het komende jaar blijft mijn focus op méér coaching in het MBO. Jongerencoaching blijft mijn missie omdat jongeren op deze cruciale leeftijd gehoord en gezien moeten worden. Ik hoop dat veel scholen deze visie gaan omarmen. Je ziet: ik zit niet stil…

En dan is er nóg een nieuwe ontwikkeling. In december reis ik naar Cambodja om onderzoek te doen naar de mogelijkheden voor groepsreizen voor jongeren en volwassenen. Ook hier zal persoonlijk leiderschap centraal staan. Geen tipitenten dit keer, maar avontuurlijke junglecamps. Door contact te maken met de natuur maak je óók contact met je eigen natuur, daar geloof ik in. Het wordt een spannende ontdekkingsreis waar ik heel veel zin in heb.

Ik hou je op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden