Ontdekkingsreis Persoonlijk Leiderschap

De Ontdekkingsreis Persoonlijk Leiderschap duurt vier maanden en bestaat uit drie fasen: bezinnen, bewust kiezen en verankeren. Zo ziet het programma eruit:

 

Bezinnen & persoonlijk onderzoek – 5 dagen op Ibiza
Ivm corona is de geplande reis in september 2020 niet mogelijk. Hou de website in de gaten voor actuele info.

Het traject begint met een vijfdaags programma op het mooie en magische eiland Ibiza. Vijf dagen lang sta jij centraal. Je neemt rust en tijd voor jezelf. Je stelt jezelf de vragen die ertoe doen. Er is ruimte voor een oprechte ontmoeting met jezelf, vrij van beslommeringen, waarbij je los kunt komen van verwachtingen van je omgeving en van de patronen van alledag. Je wordt uitgedaagd en gaat de diepte in. Je merkt waar je in cirkeltjes denkt, waarin je de gemakkelijkste weg kiest en daardoor ontwijkend bezig bent. Je ziet waar het soepel gaat in je leven en waar de schoen wringt.

Je ontdekt en doorbreekt denk-, gevoels- en gedragspatronen die ooit enorm hielpen, maar die je nu tegenwerken. Van daaruit kun je jezelf verrassen en op een andere manier naar gebieden uit je leven gaan kijken. Misschien ga je nieuw gedrag uitproberen en zo ontdekken dat je meer mogelijkheden hebt dan je dacht.

In dit programma werken we vooral ervaringsgericht en maken we o.a. gebruik van de volgende methodieken:

Systemisch werken

Transactionele analyse

NLP

Polariteiten

Enneagram

Karakterstructuren

Mindfulness

Yoga

Onder begeleiding en samen met andere cursisten, verdiep je je kennis over jezelf. Er is een warme en professionele ondersteuning door het team. Je kunt tussen de programmaonderdelen door ook gebruik maken van de mogelijkheid van een ontspannende lichaamsmassage. Daarnaast is er elke dag de mogelijkheid mee te doen met yoga op het strand. Je kunt genieten van lekker en gezond eten, gemaakt door mensen die daar passie voor hebben.

De dagen op Ibiza zien er globaal zo uit:

07.00 Lichaamswerk / yoga / je lijf wakker maken op het strand

08.30 Ontbijt

10.00 Programma Persoonlijk Leiderschap

13.00 Lunch

14.00 Tijd voor jezelf en reflectie 

19.00 Diner

20.30 Programma Persoonlijk Leiderschap

 

Bewust kiezen – 2 terugkomdagen
Ivm corona komen deze dagen in 2020 te vervallen. Hou de website in de gaten voor actuele info.

Tijdens de vijfdaagse bezinning op Ibiza krijg je veel inspiratie, inzichten en antwoorden. Er is veel om over na te denken, maar ook punten om aan te pakken en uit te proberen. Weer terug in de alledaagse werkelijkheid loop je echter ook tegen nieuwe uitdagingen aan. Sommige veranderingen gaan je goed af, andere zijn lastiger. Er is weerstand, je voelt je kwetsbaar of je komt in ongemakkelijke situaties terecht. Tijdens deze terugkomdagen leer je hoe je hiermee om kunt gaan. 

Daarnaast gaan we dieper in op de thema’s ‘bezieling’ en ‘verborgen kwaliteiten’. Je passie of bezieling is belangrijk bij het vormgeven van een zinvol leven. Op het terrein van je bezieling blink je echt uit en heb je een sterke innerlijke motivatie. We onderzoeken hoe dit er bij jou uit ziet, wat je er praktisch mee kunt doen en door welke patronen je het contact met je bezieling kunt kwijtraken.

Verborgen kwaliteiten kunnen een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap. Je gaat naar ze op zoek en ontdekt hoe ze jou kunnen helpen bij het vormgeven van je verlangens.

 

Verankeren – 1 vooruitkijkdag
Ivm corona komt deze dag in januari 2021 te vervallen. Hou de website in de gaten voor actuele info. 

Na vier maanden heb je een nieuw evenwicht gevonden. Je hebt geleerd jezelf de rust en ruimte te geven om op elk moment in je leven een stap terug te zetten om opnieuw de leiding te kunnen nemen. Je geeft jezelf de mogelijkheid om het leven te leiden dat bij je past. Je hebt ervaren hoe jij met hart en ziel kunt leven.

Op deze dag gaan we vooral vooruitkijken op basis van alles wat je in de afgelopen maanden ontdekt hebt. Hoe ga jij je verlangens vormgeven? Wat heb je nodig om in balans te blijven? Welke patronen zijn voor jou duidelijk geworden en hoe ga je deze doorbreken? Je viert ook de successen en je ziet hoe je je van daaruit verder kunt ontwikkelen. Je eindigt de dag met een ‘persoonlijke missie’. Je kunt dit zien als een kompas waarop je kunt vertrouwen, dat je helpt op koers te blijven en dat je kunt gebruiken bij het maken van keuzes.

 

Wanneer is dit traject iets voor jou?

 • Je gaat niet meer elke dag met plezier naar je werk.
 • Je wilt je steeds blijven ontwikkelen.
 • Je overweegt een carrièreswitch of andere studie.
 • Je hebt het gevoel dat je niet goed uit de verf komt.
 • Je ervaart een gebrek aan zingeving: waar doe ik het allemaal voor?
 • Je wilt meer zicht krijgen op je kwaliteiten, passie en vaardigheden.
 • Je wilt ontdekken waar je bezieling ligt.
 • Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt door anderen.
 • Je hebt behoefte aan ruimte en inzichten voor jezelf in een fijne omgeving.

 

Wanneer & kosten

Ivm corona is de Ontdekkingsreis Persoonlijk Leiderschap tijdelijk niet te boeken. Hou de website in de gaten voor actuele info.

 

Inbegrepen in de reis

 • 5 overnachtingen in prachtige, originele pods (halfrond houten huisje)
 • 3 heerlijke maaltijden per dag
 • Thee en water
 • Programma Persoonlijk Leiderschap
 • Lichaamswerk/ yoga op het strand in de ochtend

EXTRA: een heerlijke ontspanningsmassage

 

Niet inbegrepen

 • Vliegreis naar Ibiza
 • Taxi naar de camping 
 • Overige consumpties
 • Activiteiten buiten het programma
 • Reis- en annuleringsverzekering

 

Om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven is er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

Inschrijfformulier Ontdekkingsreis Ibiza
Captcha