De reis van de jonge held

Jouw weg naar persoonlijk leiderschap

Wie zit er in jouw leven aan het stuur? Ben jij dat of heb je weleens het gevoel dat anderen jouw leven bepalen? Hoe wil je dat jouw leven er straks uitziet? En heb jij alles in huis om dat te kunnen realiseren? Of zoals Steve Jobs zei: “Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life”. De held in je eigen leven worden is het “pad van persoonlijk leiderschap”. Daarbij is het belangrijk om te onderzoeken welke dromen en verlangens je hebt, welk avontuur jij wilt aangaan, en hoe je omgaat met de vragen en dilemma´s die je daarbij tegenkomt.

Programma

Tijdens de Reis Van De Jonge Held leer je jezelf beter kennen, kom je er nog beter achter wat voor jou belangrijk is, bijvoorbeeld in je opleidings- en beroepskeuze. We onderzoeken dit spelenderwijs samen met jou. We helpen je waar nodig. Dat levert inzichten op waar je niet alleen nu iets aan hebt, maar vaak ook voor de rest van je leven.

In de avond delen we de resultaten met elkaar. Of, beter gezegd, we vieren ze. Want plezier maken is belangrijk. Net zoals ontspanning, waar in het programma dus ook ruimte voor is. In het kader van teambuilding koken we elke dag samen een heerlijke maaltijd. We geven nog niet alles prijs van het programma maar we garanderen een week waarin inspanning en ontspanning elkaar afwisselen.  Een programma waarin je jezelf beter leert kennen en inzicht krijgt in jouw talenten, zodat je nog beter te weten komt wat jij wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Het programma wordt samengesteld in overleg met de docenten van de groep en is dus altijd maatwerk.

Waar

De Reis Van De Jonge Held vindt plaats op een camping op het magische eiland Ibiza.  Een mooie en inspirerende omgeving om op ontdekkingsreis te gaan, de “echte” wereld even te vergeten en te genieten van het moment. We verblijven op deze camping in prachtige Tipitenten of cabana’s, dus “back to basic”.

Voor wie

De Reis Van De Jonge Held is speciaal ontwikkeld voor jongeren vanaf 17 jaar. Onderwijsinstellingen kunnen klassen en groepen aanmelden voor dit vijfdaagse programma op Ibiza.

Wanneer

Data zijn op aanvraag.

Voorbeeld

Voor de groep studenten van het Koning Willem 1 College van de afdeling BAM (Bouwkunde, Architectuur en Meubeldesign) hebben we het volgende maatwerk programma georganiseerd.

Studenten van het tweede jaar bouwkunde gaan aan de slag met het thema duurzaam bouwen onder leiding van de zeer bevlogen oprichter van Casita Verde. Dit is een prachtig project gericht op ecologisch bouwen en tevens een educatiecentrum. Hierdoor willen we jongeren bewust maken hoe de natuur benut kan worden om te kunnen bouwen op een duurzame en ecologisch verantwoorde manier. Jongeren leren Ibiza ook op een andere manier kennen dan alleen als “party eiland”.

Meer informatie?

Ben je docent of student en wil jij met je klas een onvergetelijke ervaring opdoen, neem dan contact met me op voor aanvullende informatie en/of een offerte op maat. Ik denk graag met je mee om er een mooi en leerzaam programma van te maken.

Mail@wilma-arts-coaching.nl of 06 24 32 34 05