Individuele coaching: op zoek naar jouw bezieling

Loop je vast in je werk, studie of in je leven? Twijfel je over een carrièreswitch? Ben je het gevoel van passie kwijt? Dan is individuele coaching op persoonlijk leiderschap iets voor jou.

In een aantal 1-op-1 gesprekken gaan we op zoek naar denk-, gevoels- en gedragspatronen die ooit enorm hielpen, maar die je nu tegenwerken. Je merkt waar je in cirkeltjes denkt, waarin je de gemakkelijkste weg kiest en daardoor ontwijkend bezig bent. Je ziet waar het soepel gaat in je leven en waar de schoen wringt. 

Wilma Arts

Vervolgens gaan we ontdekken waar jouw ‘bezieling’ en ‘verborgen kwaliteiten’ liggen. Je passie of bezieling is belangrijk bij het vormgeven van een zinvol leven. Op het terrein van je bezieling blink je echt uit en heb je een sterke innerlijke motivatie. We onderzoeken hoe dit er bij jou uit ziet, door welke patronen je het contact met je bezieling kunt kwijtraken én hoe je dat weer terugvindt.

Het doel van individuele coaching is om je te leren leven vanuit je persoonlijk leiderschap. Je leert weer te varen op je eigen kompas, richting te geven aan jezelf en je leven in te vullen op een manier die voor jou het meest passend is.

De kosten voor individuele coaching zijn € 90,- per gesprek voor particulieren en € 125,- voor bedrijven. Gemiddeld zijn 4 à 5 gesprekken nodig, maar soms is één gesprek al voldoende om je weer op koers te helpen.

Inschrijfformulier Individuele Coaching
Captcha