Ontdekkingsreis Ibiza

Ontdek je ware aard. Reis je mee ?

Een week tijd voor jezelf, een week tijd om je leven van NU eens rustig onder de loep te nemen. Doe ik wat ik wil en wil ik wat ik doe? Weet jij wat je echte passie is? Durf jij je kwaliteiten in te zetten?

Programma

Het bovenstaande onderzoeken we samen in de ochtend met yoga, creatieve vormen en tijd in stilte, zodat je naar binnen kunt keren en kunt luisteren naar wat er in jou werkelijk om aandacht vraagt. In de middag is er ruimte voor massage en ware aard-coachgesprekken. Met gezond en lekker eten, gemaakt door mensen met een passie voor eten. In de avond laten we ons inspireren door o.a. muziek waardoor je de levensvreugde kunt voelen en het plezier kunt delen. Een week waarin we afwisselen tussen ontspanning en inspanning. Uiteraard is er genoeg ruimte voor vrije tijd en tijd om heerlijk rond te struinen op de hippiemarkt. Een inspirerend programma waarin je kunt opladen en je passies kunt ontdekken, zodat je weer fris en ontspannen je ware verlangens kunt leven en daar je eerste stappen in kunt zetten. We geven niet alles prijs van het programma, zodat we je ook nog kunnen verrassen. Ervaring met yoga is geen vereiste.

Waar

Deze ontdekkingstocht vindt plaats op het magische eiland Ibiza. Hier heb ik een unieke plek ontdekt, ‘Camping Es Cana’. Een mooie omgeving om je batterij weer op te laden, de wereld te vergeten en te genieten van het moment. We verblijven op deze camping in prachtige Tipitenten, back to basic.

Wanneer

– 16 mei t/m 21 mei 2017 (VOL)

– 19 sept t/m 24 sept 2017

Kosten

Kosten: € 795,-

Inbegrepen in de reis

 • 5 overnachtingen in een prachtige Tipitent
 • 3 heerlijke maaltijden per dag
 • Thee en water
 • Alle yoga en meditatielessen
 • Mindfulness training
 • Het ontdekkingsprogramma je Ware Aard. Lees meer over het programma
 • Ware Aard – gesprekken

EXTRA een heerlijke ontspanningsmassage

Niet inbegrepen

 • Vliegreis naar Ibiza
 • Taxi naar de camping
 • Overige consumpties
 • Activiteiten buiten het programma
 • Reis- en annuleringsverzekering

Om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Boek nu

Ervaringen

De Ibizareis was voor mij een prachtige en onvergetelijke week vol bezinning, nieuwe inzichten, rust, vrijheid, mooie mensen en veel gezelligheid! Ik mocht weer mijn pure energie vrij laten komen. Ik voelde de ruimte om te mogen zijn wie ik werkelijk ben. Ik gun iedereen die (weer) helemaal zijn of haar ware aard wil voelen, wil herontdekken en het te willen leven, deze bijzondere reis toe.
Lieke
Een zeer boeiende week op ibiza, waar ik te midden van mensen, tot een bijzondere rust ben gekomen. Weg uit het haastige leven, brachten yoga, meditatie, massage, maar vooral ook de gesprekken en de reis van onbekende mensen, mij een ervaring rijker. Het programma is veelzijdig en zeer gevarieerd, waarin ook gezonde voeding en goede patronen een belangrijke basis vormen. Tot slot een geweldige begeleiding, die je elk individueel, ieder voor zich, op het moment van de dag je weer een inspirerend zetje weten te geven!
Gert-Jan